Ceremonia de entrega de los Premios Nacionales de Artesanía 2014

Os comparto un momento del día de ayer. 

Junto a una comisión de Massana de la que formé parte en calidad de representante del alumnado del Grado en Artes y Diseño especializado en Artes Aplicadas, hicimos un viaje relámpago a Madrid para estar en la ceremonia de entrega de los Premios Nacionales de Artesanía 2014. 

Gemma Amat, como directora de la Escola Massana, recogió el premio (una figura que representa una mano abierta, producida a partir de fabricación digital -impresión 3D-) que reconoce la calidad pedagógica de un grado universitario que contempla la Artesanía en su plan de estudios y a cuya primera promoción, por cierto, me siento muy orgullosa de pertenecer. 


Nota de prensa: 
[català]

“El Grau d’Arts i Disseny de l’Escola Massana ha rebut el Premi Nacional d’Artesania 2014 en la categoria Promociona.

El Grau d’Arts i Disseny de l’Escola Massana i la Universitat Autònoma de Barcelona és la primera i única carrera universitària espanyola amb l’artesania com a especialitat i de les poques a tota Europa.

En la IX edició dels Premis Nacionals d’Artesania, 4 dels 15 finalistes eren catalans i finalment 2 han estat premiats: l’Escola Massana en la categoria Promociona Entitats Públiques i l’Associació Obrador Xisqueta del Pallars, en la categoria d’Emprenedoria.

Els Premis Nacionals d’Artesania els convoca el Ministeri d’Indústria, a través de la Escuela de Organización Industrial (EOI) i la càtedra Fundesarte, i la seva finalitat és donar recolzament institucional als professionals i a iniciatives empresarials del sector de l’artesania. Igualment, els premis tenen com a objectiu impulsar el desenvolupament i la competitivitat de les pimes del sector, per incentivar la innovació, el disseny i la capacitat d’adaptació al mercat. Els guardons s’han lliurat en una cerimònia presidida pel ministre d’Indústria, Energia i Turisme, José Manuel Soria, ahir dimarts 17 de març de 2015.”+ llegir la notícia al web de l’Escola Massana

Using Format